Som en førende virksomhed i byggematerialeindustrien har Sampmax været dedikeret til produktion og eksport af højkvalitets stilladser, stålstøtter, træforskallingssystemer og aluminiumsforskallingssystemer.For nylig demonstrerede virksomhedens oversøiske salgsdirektør Loki enestående international samarbejdsånd under den 135. Canton Fair ved specielt at invitere vigtige kunder og venner fra Georgien til at besøge messen og fordybe sig i Guangzhous kulturelle charme.

I løbet af de sidste 2-3 dage har virksomhedens salgsdirektør Loki personligt ledsaget kunderne for at udforske de seneste trends inden for byggematerialer og søge samarbejdsmuligheder på Canton Fair.Denne messe udgjorde en værdifuld platform for begge parter til at engagere sig i frugtbar kommunikation, fremme en dybere forståelse mellem partnere og pleje potentielle samarbejder.Ved at vise virksomhedens produktsortiment og teknologiske dygtighed har Sampmax endnu en gang befæstet sin førende position på det internationale marked og opnået flere udsigter til fremtidige partnerskaber.

20231030111106
20231030111122

Ud over forretningsudvekslinger var dette besøg en kulturel udvekslings-ekstravaganza.Loki guidede ikke kun kunderne gennem Canton Fair, men tildelte også tid til, at de kunne opleve de lokale skikke og kultur i Guangzhou.Fra den gamle Lingnan-arkitektur til det moderne pulserende bybillede, var kunderne dybt imponerede over byens mangfoldige kultur og rige historie.

Mest bemærkelsesværdigt sørgede Loki omhyggeligt for, at kunderne kunne nyde det autentiske Guangzhou-køkken.Gennem smagning af kantonesiske retter, dim sum og en række dejlige delikatesser nød kunderne ikke kun de fristende smage, men oplevede også den varme gæstfrihed, der var karakteristisk for folket i Guangzhou.

Sampmax udnyttede denne begivenhed til med succes at fremvise sine exceptionelle produkter og tjenester, samtidig med at de udviste teamets ægte entusiasme for internationalt samarbejde.Gennem denne fordybende udveksling og erfaring er det venlige samarbejdsforhold mellem Sampmax og dets georgiske kunder blevet yderligere konsolideret og styrket.

Sampmax vil fortsætte med at opretholde sin forretningsfilosofi om "kvalitet, service og innovation", forpligtet til at give kunderne overlegne byggematerialer og professionelle tjenester.Det menes, at der i fremtidige samarbejder vil være endnu flere win-win muligheder, der venter begge parter.

20231030111201
20231030111215