//cdnus.globalso.com/sampmax/Banner.jpg
//cdnus.globalso.com/sampmax/bd1852af3.jpg
//cdnus.globalso.com/sampmax/Banner21.jpg
//cdnus.globalso.com/sampmax/ea4d28006.jpg

Вредности на Сампмакс

Секогаш размислувате како да ги решите проблемите на клиентите.

за нас

Сампмакс го започна синџирот на снабдување со градежни материјали во 2004 година. Воспоставивме за одржување на квалитетни градежни материјали како што се кофражни иверица, скелиња, челични реквизити, иверица обложена со филм, додатоци за зајакнување како стегач за скелиња, стативи, навртки за врзување, а исто така и безбедносна опрема како заштитна порта , Планк за скелиња, кула за скелиња итн.

Решенија
производи

Услуга по продажба

Области на работа

Системот за кофражни и скелиња што ги обезбедуваме ја прави градежната индустрија поефикасна, побезбедна и побрза.Додека ја подобруваме технологијата на производство на производи од сегментот, како што се иверица, прачка и алуминиумска работна плоча, ние исто така обрнуваме внимание на крајната употреба на работното место, што нè наведува да се фокусираме на времето на испорака на градилиштето, како и на тоа колку работниците лесно ги користат нашите производи.

Погледнете го целиот каталог
Материјал за кофражниРешение за кофражниРаствор за скеле