//cdnus.globalso.com/sampmax/bd1852af3.jpg
//cdnus.globalso.com/sampmax/7bd17bc52.jpg
//cdnus.globalso.com/sampmax/ea4d28006.jpg

Vlerat Sampmax

Gjithmonë duke menduar se si të zgjidhni problemet e klientit.

rreth nesh

Sampmax Construction filloi zinxhirin e furnizimit të materialeve të ndërtimit në vitin 2004. Ne themeluam për mirëmbajtjen e materialeve cilësore të ndërtimit si Sistemi i Formwork, Sistemi Mbështetës, Aksesorët e Kallepit si Kompensatë, Trari i Kallepit, Aksesorët e Rregullueshëm të Mbështetjes dhe Mbështetjes, Aksesorët e Përforcimit, Pajisjet e Sigurisë, Sistemi i Skeles , Dërrasë Skele, Kulla e Skeles etj.

Zgjidhjet
products

Pas sherbimit te shitjes

Fushat e Punës

Sistemi i kallëpeve dhe skelave që ne ofrojmë e bën industrinë e ndërtimit më efikase, më të sigurt dhe më të shpejtë.Ndërsa përmirësojmë teknologjinë e prodhimit të produkteve të segmentit të tillë si kompensatë, dërrasë pune dhe alumini, ne gjithashtu i kushtojmë vëmendje përdorimit përfundimtar në vendin e punës, gjë që na bën të përqendrohemi në kohën e dorëzimit të vendit të punës së ndërtimit, si dhe në sa lehtë punëtorët përdorin produkteve.

Shiko të gjithë katalogun
Kallep ngjitjeZgjidhje SkeleZgjidhjet e kallepit