Porta e sigurisë vetë-mbyllëse e skelave për hyrje në shkallë

Ngjyra e personalizuar, Vetë-mbyllëse.
Mund të zgjerohet Skela Gate 900mm -1300mm.
Veçoritë
Lëndët e para: çeliku me karbon Q235
Madhësia: 960mmx600mm/960mmx760mm/960mmx800mm
Mënyra e mbylljes: Vetë-mbyllja
Pesha: 9.0/9.8 kg
Përbërësit: Tuba katrorë të përkulur & Rrjetë çeliku & Çiftet e fletëve të çelikut & Susta
Trajtimi i sipërfaqes: I lyer/e veshur me pluhur/i galvanizuar
Standardi: EN74 & BS1139 & CE & ISO9001


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Ngjyra e personalizuar, Vetë-mbyllëse.
Mund të zgjerohet Skela Gate 900mm -1300mm.
Veçoritë
Lende e pare, lende e paperpunuar:Q235 çeliku me karbon
Madhësia:960mmx600mm/960mmx760mm/960mmx800mm
Rruga e ngushtë:Vetë-mbyllje
Pesha:9.0/9.8 kg
Komponentët:Tuba katrorë të përkulur & rrjetë çeliku & çiftëzues fletë çeliku & susta
Trajtim sipërfaqësor:E lyer/e veshur me pluhur/e galvanizuar
Standard:EN74 & BS1139 & CE & ISO9001

Sampmax-Skela-Vetë-Mbyllje-Siguria-Porta

Porta e Sigurisë Vetë-Mbyllëse e Skelit
Porta e sigurisë së skelave është një pjesë e rëndësishme e tavolinës së punës së skelës, e cila përdoret për kalimin e punëtorëve.Porta e sigurisë e lëvizshme e portës së skelës e ofruar nga Sampmax Construction përputhet me standardin BS1139.Kjo është një pajisje mbrojtëse jashtëzakonisht e rëndësishme në platformën e sipërme të punës të skelës.

Scaffolding-ladder-access-Expandable-safety-gate

Portat tona rrotulluese të sigurisë janë të lyera ose të veshura me pluhur, me 2 susta të fuqishme dhe dy kapëse gjysmë rrotulluese.Gjatë ndërtimit, dera rrotulluese fiksohet dhe lidhet me një kapëse rrotulluese për hyrjen dhe daljen e shkallës.Kjo është një portë sigurie që mbyllet vetë.

Skela-Shkallët-Aksesi-Çeliku-Siguria-Gate
Lende e pare, lende e paperpunuar: Q235 çeliku me karbon
Madhësia: 960mmx600mm/960mmx760mm/960mmx800mm
Rruga e ngushtë: Vetë-mbyllje
Pesha: 9.0/9.8 kg
Komponentët: Tuba katrorë të përkulur & rrjetë çeliku & çiftëzues fletë çeliku & susta
Trajtim sipërfaqësor: E lyer/e veshur me pluhur/e galvanizuar
Standard: EN74 & BS1139 & CE & ISO9001
Sampmax-Scaffolding-Expandable-Safety-Gate
Skela-Expandable-Safety-Gate
Skela-Shkallë-E zgjerueshme-Çeliku-Sigurimi-Gate
Scaffolding-Safety-Gate-Expandable-Steel-Safety-Gate
Skela-Safety-Gate-Steel-Safety-Gate
Skela-Çeliku-Safety-Gate-for-construction

Ne gjithashtu ofrojmë shërbim të personalizuar të portës së sigurisë vetë-mbyllëse për industrinë

Sampmax-Vetë-Mbyllja-Siguria-Gate
porta e vetëmbylljes-sigurisë

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni